Ervaringen

Opdrachtgever van Voogd Communicatie:

“Theo heeft de uitzonderlijke kwaliteit om mensen mee te krijgen. Hij heeft verstand van communicatie, hij weet waar het om gaat. Het is een aanrader voor iedereen die geholpen wil worden met communicatievraagstukken. Daarnaast is het ook gewoon een hele vriendelijke vent die je graag als collega wilt hebben.”

Opdrachtgever van Voogd Communicatie:

“Ik ken Theo al meer dan 5 jaar. Eerst als accountmanager van het reclamebureau, later als vervanger van mijn zwangerschapsverlof. Theo is de ideale gesprekspartner als het gaat over communicatie en strategievraagstukken.

Zijn positieve kritische houding zorgt voor aangename discussies. En juist deze leiden tot de beste resultaten. Toen Theo voor zichzelf begon was hij de aangewezen persoon om mij te vervangen tijdens mijn zwangerschap. Na alle tevredenheid heeft Theo mijn functie waargenomen.

Zijn inlevingsvermogen, betrokkenheid en affiniteit met techniek hebben er voor gezorgd dat hij de ideale interim manager is op gebied van communicatie en marketing vraagstukken in b-to-b omgevingen. Daarnaast is Theo ook nog eens een betrouwbare en gezellige collega!”

Collega bij ARXX, reclame & marketing:

“Theo was een fijne collega om mee samen te werken, zowel persoonlijk als zakelijk. Zijn scherpe inzichten in de zakelijke communicatie waren leerzaam en verfrissend. In het kleine team waarbinnen we werkzaam waren, verliep de samenwerking met Theo altijd soepel en gestroomlijnd. Kortom; een prettige collega en een bekwaam communicatiespecialist.

Collega bij ARXX, reclame & marketing:

“Theo is a very creative concept thinker, with excellent skills in swift understanding of a variety of markets. He surprised many of his clients with his unconventional yet very effective marketing solutions. He is trustworthy, hardworking and has a great sense of humor. Working with Theo was inspiring and fun.”

Werkgever bij Comtech Houten en Comtech ID&P:

“Theo ken ik al heel lang. Eerst 7 jaar als medewerker, de laatste 5 jaar als een prettige collega om mee samen te werken. Ik wil Theo typeren met een aantal kernwoorden: Creatief, commercieel, doortastend, gezonde eigenwijsheid, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, veel kennis van de technische markt, communicatief en heeft een goed gevoel voor humor!”

 

 

 

Geef een reactie