Profiel

Theo Voogd is een creatieve marketing- en communicatieadviseur met het vermogen om complexe vraagstukken snel eigen te maken. Zijn oplossingsgerichtheid en affiniteit met installatie, bouw en vastgoed maken hem tot de ideale gesprekspartner op gebied van marketing en communicatie in bouw-gerelateerde omgevingen.

Voogd Communicatie

Sinds 2007 werkt Theo Voogd vanuit zijn eigen adviespraktijk en is hij werkzaam voor opdrachtgevers in de technische sector en (semi)overheid, zoals WTH Vloerverwarming, Woonstad Rotterdam, Gemeente Zoetermeer, Dietz Communicatie en Foxiz. Vrijwel altijd hebben zijn klanten een link met techniek, bouw, vastgoed of huisvesting. Hij verrast zijn opdrachtgevers regelmatig met onconventionele en zeer effectieve marketing- en communicatieconcepten.

Marketing- & communicatiebureau’s

Voordat Theo als zelfstandig communicatieprofessional actief werd, werkte hij voor twee b2b communicatieadviesbureaus als communicatieadviseur en bureaumanager. In deze tijd heeft hij voor tientallen bedrijven communicatiestrategie bepaald en de uitvoering met succes begeleid. In deze periode werkte Theo ondermeer in opdracht van ABB, Heijmans, Heineken, Siemens, Holland Railconsult (Movares), SGB, IsoBouw, Attema, Peek Traffic, Contercon, Bredenoord, CNC Consult, TNO, LG airco. Jenrick, Endress+Hauser en Yokogawa.

Lees hier de testimonials over Theo

Geef een reactie